Πάτμος

PATMOSA
PATMOSB

5 ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΗΝ ΠΑΤΜΟ


5-9 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2024

 Π Ρ Ο Γ Ρ Α Μ Μ Α

1η ΜΕΡΑ: Τρίκαλα-Πειραιάς-Πάτμος (5/9/2024)

Αναχώρηση  στις 07:00 το πρωί από  τα  Τρίκαλα. Με  μία  ενδιάμεση  στάση στο  ύψος της Λαμίας φθάνουμε  στον  Πειραιά. Επιβίβαση στο  στο  πλοίο  και  αναχώρηση στις 14:00 για την Πάτμο. Άφιξη στο λιμάνι της Πάτμου περίπου στις 22:30, τακτοποίηση στο ξενοδοχείο, διανυκτέρευση.

2ηΜΕΡΑ: Πάτμος (6/9/2024) 

Μετά το πρωινό μας αναχωρούμε για το Σπήλαιο  της  Αποκάλυψης, προαιρετική παρακολούθηση  της Θείας  Λειτουργίας, ξενάγηση. Στη συνέχεια θα  επισκεφθούμε την  Ι. Μ. Ευαγγελισμού  της Θεοτόκου, επιστροφή  στη Σκάλα για  μεσημεριανό φαγητό. Το απόγευμα  θα  επισκεφθούμε  την  Ι. Μ. Αγίου Νεκταρίου στα Λουκάκια. Το βράδυ ελεύθεροι στη Σκάλα για βόλτα και φαγητό. Διανυκτέρευση.

3ηΜΕΡΑ: Πάτμος (7/9/2024) 

Αφού πάρουμε το πρωινό μας θα  αναχωρήσουμε για  την Ι. Μ. Αγίου Ιωάννου του Θεολόγου στη Χώρα, προσκύνημα, ξενάγηση, επίσκεψη  στο μουσείο  της  μονής. Στη  συνέχεια  θα  επισκεφθούμε  την  Παναγία Διασώζουσα, την Ι. Μ. Ζωοδόχου Πηγής και  θα έχουμε ελεύθερο χρόνο για  μια γνωριμία με  τη  Χώρα. Επιστροφή στη Σκάλα για  μεσημεριανό  φαγητό.  Το  απόγευμα θα επισκεφθούμε το μοναστήρι του Αγίου Νεκταρίου στα Λουκάκια. Επιστροφή  στη Σκάλα για βόλτα, ψώνια, βραδινό φαγητό. Διανυκτέρευση.

4ηΜΕΡΑ: Πάτμος-Πειραιάς (8/9/2024)

Αφού πάρουμε το πρωινό μας και ολοκληρώσουμε την αναχώρηση από τα καταλύματα μας, συγκεντρωνόμαστε για να τοποθετήσουμε τις αποσκευές μας στο πούλμαν και εν συνεχεία είμαστε ελεύθεροι για το υπόλοιπο της ημέρας στη Σκάλα. Στις 23.59 το βράδυ επιβιβαζόμαστε στο πλοίο από το λιμάνι της Πάτμου με προορισμό τον Πειραιά. Διανυκτέρευση εν πλω.

5ηΜΕΡΑ: Πάτμος-Πειραιάς-Τρίκαλα (9/9/2023)

Άφιξη του πλοίου στο λιμάνι του Πειραιά στις 08.10 το πρωί. Επιβίβαση στο πούλμαν κι επιστροφή στα Τρίκαλα με ενδιάμεση στάση στη Λαμία. Άφιξη στα Τρίκαλα περίπου στις 14.00 το μεσημέρι.

***ΤΕΛΟΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ – ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ***


Τιμή Συμμετοχής : 295€


Περιλαμβάνονται

 • Μεταφορά με υπερυψωμένο κλιματιζόμενο λεωφορείο του γραφείου μας.
 • Ακτοπλοϊκά εισιτήρια Πάτμο /Πειραιά/Πάτμο
 • 3 διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο CRIS στη σκάλα με πρωινό.
 • Τις περιηγήσεις – ξεναγήσεις σύμφωνα με το πρόγραμμα
 • Ασφάλεια αστικής ευθύνης
 • Ασφάλεια Tour Operator
 • ΦΠΑ 13%.

Δεν Περιλαμβάνονται

 •   Είσοδοι σε Μουσεία
 •   Eίσοδοι σε Αρχαιολογικούς Χώρους
 •   Επιπλέον γεύματα και ποτά
 •   Ότι άλλο αναφέρεται ως προαιρετικό

(Εάν έχει καλό καιρό θα κάνουμε προαιρετική κρουαζιέρα στους Λειψούς όπου είναι το μοναστήρι με την μοναδική εικόνα της Παναγίας του Χάρου) Τιμή κρουαζιέρας €25,00 ευρώ.

Η Ροή του προγράμματος μπορεί να τροποποιηθεί κατά την διάρκεια του ταξιδιού, ανάλογα με τις επικρατούσες συνθήκες, για την καλύτερη εξυπηρέτηση των εκδρομέων, χωρίς να παραληφθεί καμία παροχή. Τυχόν μεταβολές στο πρόγραμμα δύνανται να προκύψουν σε περίπτωση αιφνίδιας αλλαγής, εκ των ναυτιλιακών εταιριών, στο πρόγραμμα των ακτοπλοϊκών δρομολογίων Πειραιάς/Πάτμος/Πειραιάς.