Ναύπλιο

NAYPLIOA
NAYPLIOB

4 ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΟ ΝΑΥΠΛΙΟ ΤΗΝ ΥΔΡΑ & ΤΙΣ ΣΠΕΤΣΕΣ

28-31 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2021

Π Ρ Ο Γ Ρ Α Μ Μ Α

1η ΜΕΡΑ: Τρίκαλα-Ναύπλιο-Τολό (28/08/2021)

Αναχώρηση στις 07:00 το πρωί  από  τα  Τρίκαλα. Πρώτη μας στάση στην παραλιακή πόλη των Καμένων Βούρλων όπου θα έχουμε στη διάθεσή μας περίπου μιάμιση ώρα για καφέ. Με μία δεύτερη ενδιάμεση στάση στο ύψος των Μεγάρων, φτάνουμε στην πόλη του Ναυπλίου περίπου στις 14:00. Ελεύθεροι για φαγητό και καφέ. Αναχώρηση από το Ναύπλιο περίπου στις 16:30 για το ξενοδοχείο μας στο Τολό. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο και ξεκούραση. Διανυκτέρευση.

2ηΜΕΡΑ: Τολό-Επίδαυρος-Ναύπλιο-Τολό (29/08/2021)

Αναχωρούμε στις 09:00 από το ξενοδοχείο για τον αρχαιολογικό χώρο της Επιδαύρου. Αφότου ολοκληρώσουμε την επίσκεψή μας στην Επίδαυρο επιστρέφουμε στο Ναύπλιο για να μπούμε στο ξακουστό ενετικό φρούριο του Παλαμηδίου. Ακολουθεί ενιαίος ελεύθερος χρόνος στην πόλη του Ναυπλίου, όπου θα έχουμε την ευκαιρία να περπατήσουμε στα γραφικά σοκάκια της πόλης, να δούμε το Βουλευτικό, το κτήριο που χρησιμοποιήθηκε ως το πρώτο κοινοβούλιο της Ελλάδος, την πλατεία Συντάγματος, το μικρό εκκλησάκι του Αγίου Σπυρίδωνα όπου δολοφονήθηκε ο Ιωάννης Καποδίστριας, όπου θα μπορέσουμε να δούμε την θέση που καθόταν ο Καποδίστριας όταν εκκλησιαζόταν, την τοιχογραφία-αντιγραφή του μυστικού δείπνου του Ντα Βίντσι, και στην εξωτερική πλευρά σε γυάλινη βιτρίνα τη λακκούβα της μοιραίας σφαίρας. Θα έχουμε χρόνο να απολαύσουμε τον καφέ μας και το γεύμα μας στην προκυμαία με θέα το Μπούρτζι. Επιστροφή το μεσημέρι στο ξενοδοχείο για ξεκούραση. Ελεύθεροι την υπόλοιπη ημέρα στο Τολό. Βραδινή βόλτα στο Ναύπλιο για να απολαύουμε και τη νυχτερινή εικόνα της πόλης.

3ηΜΕΡΑ: Τολό-Ύδρα-Σπέτσες-Ναύπλιο (30/08/2021) 

Αφού πάρουμε το πρωινό μας θα έχουμε την δυνατότητα προαιρετικά με κρουαζιέρα που ξεκινά από το Τολό να επισκεφτούμε την Ύδρα και τις Σπέτσες. Θα έχουμε χρόνο για να κάνουμε μπάνιο, να περιπλανηθούμε στα γραφικά σοκάκια της Ύδρας και να φάμε στις όμορφες ταβέρνες των Σπετσών. Εναλλακτικά, για όποιον δεν επιθυμεί να ακολουθήσει την προαιρετική αυτή κρουαζιέρα, θα υπάρχει ελεύθερος χρόνο στο Τολό για μπάνιο και φαγητό. Ακολουθεί βραδινή βόλτα στο Ναύπλιο.

4ηΜΕΡΑ: Τολό-Μυκήνες-Λουτράκι-Τρίκαλα (31/08/2021)

Αναχώρηση από το ξενοδοχείο μας περίπου στις 10:00 για τις Μυκήνες. Την ξακουστή πόλη των Αχαιών Βασιλέων Ατρέα και Αγαμέμνονα. Επίσκεψη στο επιβλητικό αρχαιολογικό χώρο των Μυκηνών. Στη συνέχεια αναχωρούμε για Τρίκαλα. Ενδιάμεσοι σταθμοί μας, η παλαιά γέφυρα του Ισθμού της Κορίνθου, όπου θα έχουμε την δυνατότητα να διασχίσουμε την γέφυρα με τα πόδια και να φωτογραφηθούμε με φόντο την περίφημη διώρυγα και το Λουτράκι όπου θα έχουμε ελεύθερο χρόνο για φαγητό. Με μία τελευταία ενδιάμεση στάση ξανά στα Καμένα Βούρλα, θα επιστρέψουμε στη Τρίκαλα νωρίς το βράδυ.

Τιμή Συμμετοχής : 185€
Δεκτά τα δελτία του εκδρομικού προγράμματος του ΟΠΕΚΑ (πρώην ΟΓΑ)

Περιλαμβάνονται

  • Μεταφορά με υπερυψωμένο πολυτελές κλιματιζόμενο λεωφορείο του γραφείου μας.
  • 3 διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχείο με πρωινό.
  • Τις περιηγήσεις – ξεναγήσεις σύμφωνα με το πρόγραμμα
  • Ασφάλεια αστικής ευθύνης
  • Ασφάλεια Tour Operator
  • ΦΠΑ 13%.

Δεν Περιλαμβάνονται

  •   Είσοδοι σε Μουσεία
  •   Eίσοδοι σε Αρχαιολογικούς Χώρους
  •   Επιπλέον γεύματα και ποτά
  •   Ότι άλλο αναφέρεται ως προαιρετικό

Η Ροή του προγράμματος μπορεί να τροποποιηθεί κατά την διάρκεια του ταξιδιού, ανάλογα με τις επικρατούσες συνθήκες, για την καλύτερη εξυπηρέτηση των εκδρομέων, χωρίς να παραληφθεί καμία παροχή.