Μονεμβασιά

3 ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΗΝ ΜΟΝΕΜΒΑΣΙΑ-ΣΠΑΡΤΗ-ΜΥΣΤΡΑΣ

19 – 21 ΙΟΥΝΙΟΥ 2021

 Π Ρ Ο Γ Ρ Α Μ Μ Α

 

1η ΜΕΡΑ: Τρίκαλα – Σπάρτη – Μυστράς (19/06/2021)

Αναχώρηση στις 7:00 από τα Τρίκαλα. Με δύο απαραίτητες ενδιάμεσες στάσεις, την πρώτη στο ύψος της Λαμίας και την δεύτερη μετά τα Μέγαρα για καφέ και ξεκούραση, φθάνουμε νωρίς το μεσημέρι στην πόλη της Σπάρτης. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Ελεύθερος χρόνος για φαγητό. Αναχώρηση με το πούλμαν στις 17:00 από το ξενοδοχείο για την καστροπολιτεία του Μυστρά.  Θα περιηγηθούμε μέσα από τα τείχη του, στους τέσσερις εγκαταλειμμένους οικισμούς με σπουδαίες μεταβυζαντινές εκκλησίες, οικίες και παλάτια. Επιστροφή στη Σπάρτη. Ελεύθερος χρόνος. Διανυκτέρευση.

2η ΜΕΡΑ : Σπάρτη – Σπήλαια Διρού  – Μονεμβασιά – Γύθειο (20/06/2021)

Αφότου πάρουμε το πρωινό μας αναχωρούμε περίπου στις 08:30 για τα Σπήλαια  Διρού ένα από τα καλύτερα λιμναία σπήλαια του κόσμου. Θα έχουμε την δυνατότητα να θαυμάσουμε την ασύγκριτη τέχνη της φύσης. Ένα θαύμα πέρα από κάθε φαντασία, κατάλευκους σταλακτίτες και σταλαγμίτες, εντυπωσιακές κουρτίνες και αστραφτεροί κρύσταλλοι που στολίζουν κάθε γωνιά του σπηλαίου, δημιουργώντας ένα απαράμιλλο θέαμα που κόβει την ανάσα! Ολοκληρώνοντας την επίσκεψή μας αναχωρούμε για τη καστροπολιτεία της Μονεμβασιάς. Η μοναδική ελληνική μεσαιωνική πόλη που βρίσκεται κάτω από ένα αγέρωχο και επιβλητικό βράχο 300 μέτρων. Θα μαγευτούμε, θα περπατήσουμε από τα βυζαντινά  καλντερίμια και  θα επισκεφτούμε το Μουσείο, το ναό του Ελκόμενου Χριστού που βρίσκεται στη πλατεία του κάστρου, την Παναγία Χρυσαφίτισσα και το σπίτι του Γιάννη Ρίτσου. Εκεί θα έχουμε ελεύθερο χρόνο για φαγητό. Εν συνεχεία θα κάνουμε ένα σύντομο πέρασμα από το μαγευτικό Γύθειο.

 3η ΜΕΡΑ : Σπάρτη – Τρίπολη – Τρίκαλα (21/06/2021)

Μετά το πρωινό μας, αναχωρούμε για το Μουσείο Ελιάς και Ελληνικού λαδιού στη Σπάρτη, που θα μας ταξιδέψει στον πολιτισμό, την ιστορία και την τεχνολογία της ελιάς και της ελαιοπαραγωγής στον ελλαδικό χώρο, από τους προϊστορικούς χρόνους μέχρι τις αρχές του 20ου αιώνα. Συνεχίζουμε για την όμορφη Τρίπολη όπου θα έχουμε χρόνο για το μεσημεριανό φαγητό και βόλτα. Νωρίς το απόγευμα αναχώρηση για τα Τρίκαλα με ενδιάμεσες στάσεις. Άφιξη και τέλος εκδρομής.

Τιμή Συμμετοχής : 130€
Επιβάρυνση Μονόκλινου : 40€

Περιλαμβάνονται

 • Μεταφορά με υπερυψωμένο πολυτελές κλιματιζόμενο λεωφορείο του γραφείου μας.
 • Διαμονή σε κεντρικό ξενοδοχείο 3***, 2 πρωινού
 • Τις περιηγήσεις – ξεναγήσεις σύμφωνα με το πρόγραμμα
 • Φόρος διαμονής.
 • Ασφάλεια αστικής ευθύνης
 • Ασφάλεια Tour Operator
 • ΦΠΑ 13%.

Δεν Περιλαμβάνονται

 •   Είσοδοι σε Μουσεία
 •    Eίσοδοι σε Αρχαιολογικούς Χώρους
 •    Επιπλέον γεύματα και ποτά
 •     Ότι άλλο αναφέρεται ως προαιρετικό

 

Η Ροή του προγράμματος μπορεί να τροποποιηθεί κατά την διάρκεια του ταξιδιού, ανάλογα με τις επικρατούσες συνθήκες, για την καλύτερη εξυπηρέτηση των εκδρομέων, χωρίς να παραληφθεί καμία παροχή